Magazin online – cel mai usor mod prin care clientii ajung la produsele tale.

Magazinul tau fizic genereaza mai multe cheltuieli decat profit ? Trebuie sa iti muti afacerea online. Scapa de costurile cu angajatii, facturi la utilitati si cheltuielile cu chiria. Acum, in 15 zile lucratoare poti sa ai magazinul tau online care vinde.

Cu o solutie de e-commerce poti avea vizitatori la orice ora din zi sau din noapte, de oriunde s-ar afla. Cei interesati de produsele tale pot sa cumpere, sa se informeze si sa te cunoasca. Firma de publicitate Creative Station lucreaza pe platforme consacrate pentru e-commerce ca WooComerce, Opencart sau Magento, in functie de dimensiunea afacerii tale.

DE CE sa-ti faci un magazin online?

Comertul electronic creste constant (in medie cu 30%) si semnificativ de la un an la altul.
Romanii fac cumparaturi online de 5 milioane de euro / zi!
6 romani din 10 au facut cel putin o cumparatura online!

Din 11,4 milioane de utilizatori de internet din Romania, aproape 7 milioane au achizitionat online produse si servicii anul trecut. In total au platit pentru acestea 2 miliarde de euro!
Raportul cerere – oferta este invers proportional: exista aproximativ 5000 de magazine online la aproape 12 milioane de clienti!
Acestea sunt statisticile oficiale, conform GpeC.

Nu mai sta pe ganduri si deschide-ti magazinul online ACUM!

Iti oferim design responsive (adaptat pentru pc si mobil)
Administrare simpla
Optimizare pentru motoarele de cautare
Instrumente de marketing (newsletter, bannere, vouchere de cumparaturi, campanii de promovare pe retele sociale – la cerere etc.)

CERE OFERTA

Avantaje extinse ale magazinului tau online

Iti oferim la cerere, abonamente foarte avantajoase pentru administrarea site-ului web, precum si pentru dezvoltarea de functionalitati noi
Ai posibilitatea sa iti gazduiesti magazinul online la noi pe servere. Oferim pachete de gazduire personalizate. in functie de resursele necesare afacerii tale (adrese de email, spatiu de stocare a informatiilor site-ului tau, ip dedicat anti-spam)
Ai GARANTIA CALITATII Creative Station, prin care orice erori ai avea, le remediem GRATIS!
BONUS: Oferim suport online si training pentru un angajat al firmei tale, pentru partea de administrare a solutiei de e-commerce creata pentru afacerea ta.

Stim cat de important este ca magazinul tau online sa fie usor de utilizat si pentru tine si pentru clientii tai, aşa ca iti livram un produs care se pliaza nevoilor tale.

Vrei rezultate peste asteptari? Avem solutia!

Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!
Da-ne un telefon
Scrie-ne un email
Suntem sociabili