Un rollup este necesar oricarei firme care vrea sa se promoveze offline

Cea mai in trend metoda de promovare offline este un rollup. Acesta are un mecanism relativ simplu de folosit si poate fi afisat in mai putin de 1 minut. Poate fi strans la fel de usor, datorita rolei care il trage in cutia portabila.

Firma de publicitate Creative Station din Baia Mare creaza rollup-uri de calitate. Garantia pentru materialul publicitar este de 2 ani, incluzand printul si caseta in care este transportat. Dimensiunea standard a unui rollup este de 85cm latime si 200cm inaltime. In aceasta dimensiune incap, pe verticala, logo-ul firmei si toate datele de contact ale firmei. Pe langa acestea, puteti insirui serviciile oferite sau produsele pe care vreti sa le promovati.

Designul este realizat in intregime de Creative Station iar clientul participa activ la reusita rollup-ului. Feedback-ul constant si micile modificari si retusuri fac din acest material publicitar, o varianta eficienta si accesibila de promovare a unei afaceri. Nu in ultimul rand, designul atragator este conceput pentru a scoate in evidenta serviciile sau produsele firmei.

Se poate monta in orice spatiu, deoarece ocupa foarte putin loc. Are doua picioare de sustinere de aproximativ 30 cm fiecare. Astfel, poate fi afisat intr-un birou, la o prezentare sau la un targ deoarece ocupa 1 metru pe 30cm. Pentru a vedea cateva rollup-uri realizate de firma de publicitate Creative Station, puteti da click pe imaginile de mai jos.

Rollup Asociatia Love2Share

Rollup Gamada Metal

Pentru a comanda un rollup, va rugam sa ne contactati. Durata de executie este de 2 zile, iar rezultatul este WOW.

Vrei rezultate peste asteptari? Avem solutia!

Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!
Da-ne un telefon
Scrie-ne un email
Suntem sociabili